Nyhet: Odla chili med våra enkla tips

Under helgen har vi tagit fram en bra guide för er som funderat på att odla chili själva. Chili har blivit en otroligt populär krydda att odla själv, men kanske ännu mer populär att ha som ingrediens till olika sorters maträtter. Många vill utmana sig själva och helt enkelt prova hur stark chili man klarar av.

Det finns det 1000-tals exempel på om man gör en enkel YouTube-sökning. Jag själv är en mes när det kommer till FÖR stark mat så jag låter andra hålla på med sånt trams.

Nåvål, att odla chili har, som jag skrev, blivit väldigt populärt. Inte minst då det finns över 40 olika sorter som man kan prova. Just chili är väldigt intressant då det som sagt finns så himla många olika sorter och chili kan se så olika ut beroende på just vilket sort det är.

Då vi är väldigt nyfikna av oss så skulle det vara himla kul om ni som själva provat att odla chili, skickar lite bilder till oss och berättar hur just er odling gick.

Läs mer om vår Chili-guide här:

Chili

Trevlig läsning och stort lycka till med odlandet!

 

 

 

Skrivet av

Christoffer Borg Mattisson

Skribent på OdlingsGuiden.se. Stort intresse för fotografering, trädgård, hus & hem. Är riktigt duktig på att odla saker och mindre duktig på att hålla sakerna levande. Därför är det tur att jag bor ihop med en tjej som har oerhört vårdande, gröna fingrar, som då tar hand om allt jag odlat. Brinner för miljön och vill att fler ska upptäcka hur lätt och billigt man kan klara sig på att odla saker hemma istället för att köpa i butiken.